Telegram Group Search
📍نمایشگاه کتاب امسال در برخط بوک

📌 ۲۵ تا ۳۰ درصد تخفیف برای تمامی کتاب‌ها


در:
BARKHATBOOK.COM

🗓 ۱۸ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

جهت سهولت در دسترسی به کتب عنوان کتاب‌، نام نویسنده یا ناشر را در برخط بوک جستجو کنید.

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
#منتشرشد

در باب انقلاب‌ها: سیاست سرکش در جهان معاصر
نویسنده: کالین جی بک، جورج لاوسون و دیگران
مترجم: آرش موسوی
کتابستان برخط
چاپ اول 1403
بها:260.000 195000 ت

انقلاب‌ها تنها سیاسی یا اجتماعی نیستند، بلکه انواع متنوعی از تغییرات را منعکس می‌کنند. ساختار و عاملیت از یکدیگر متمایز نیستند - آن‌ها فرآیندهایی‌اند که به­‌شکلی متقابل یکدیگر را بازتولید می‌کنند. منازعات تنها خشونت‌­آمیز یا خشونت‌­پرهیز نیستند، بلکه فرآیندی ناهمگن به شمار می­‌روند که معمولاً هر دو راهبرد را دربر می‌گیرد. انقلاب‌ها نه تنها پیروز شده یا شکست می‌خورند، بلکه به نتیجه رسیده و چه‌بسا از پاره‌ای اهداف کوتاه مدت می‌آیند. شرایط علّی تنها داخلی یا بین‌المللی نیستند - آن‌ها به تأثیر متقابل هر یک بستگی دارند.

در باب انقلاب­‌ها بینش‌هایی در زمینه‌های مختلف - مطالعات مربوط به مقاومت مدنی، روابط بین‌الملل، جنبش‌های اجتماعی و تروریسم- باهم درآمیخته تا روش‌های جدیدی از اندیشه‌ورزی در واکاوی انقلاب به‌دست دهد. این اثر به‌شکلی بدیع و خلاقلنه انقلاب‌ها را کالبدشکافی و خارج از دوگانه‌های مرسوم تحلیل می‌کند.

سفارش از برخط بوک

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
#منتشرشد

جامعه‌شناسی فاجعه: نظریه‌ای در باب فاجعه
برایان ترنر
ترجمه‌ی آرش موسوی
کتابستان برخط چاپ اول ۱۴۰۳
قیمت: ۲۴۰.۰۰۰ ۱۸۰.۰۰۰ ت

«فاجعه» در زبان یونانی، پرده‌ی آخرِ زنجیره‌ای شورانگیز از رقص‌های شاعرانه به شمار می‌رفت. فاجعه، آخرین صحنه‌ی نمایشنامه‌ای غم‌بار بود. حوادث فاجعه‌بار، حتی اندک کورسوی امید را نوید نمی‌دهند: نسل کشی، اشغال نظامی، طاعون، تنگسالی و زلزله. نظریه‌ی فاجعه، پمپئی، مرگ سیاه، نسل کشی استعماری در آمریکای شمالی، جنگ جهانی اول، آنفولانزای اسپانیایی، آلمان نازی و دست آخر، سده‌ی بیست و یکم را واکاوی می‌کند: تروریسم، جنگ‌های جدید، تغییرات اقلیمی و بیماری‌های همه‌گیر.

جامعه‌شناسی فاجعه‌ی برایان ترنر حول محور انگاره‌ی «آگاهی از فاجعه» می‌چرخد؛ به‌این معنا که هرچند جامعه‌شناسی نظریه‌های تغییر اجتماعی را در زمینه‌های تکامل، تعارض و مدرنیزاسیون ساخته پرداخته کرده است، ولی فاجعه را به‌طور جدی مورد واکاوی قرار نداده است. او استدلال می‌کند که فاجعه یک فروپاشی کلی و سیستماتیک از نهادهای اجتماعی و سیاسی است که پیامد آن چیزی است که او آن را «آگاهی از فاجعه» می‌نامد.

سفارش از برخط بوک


🆔 @BarkhatBook
امروزه، جنبش‌های مبتنی بر شورش، از اساس با هدف برچیدن بساط دستگاه‌های حاکم فاسد و گسترش آزادی‌های مدنی شکل می‌گیرند؛ به بیانی دیگر، قاطبه‌ی آن‌ها اهداف سیاسی محدودی در سر داشته و هم ازاین‌رو، انقلاب سیاسی نامیده شدهاند. گودوین انقلاب سیاسی را این‌گونه تعریف می‌کند:

همه‌ی مواردی که در آن، یک دولت یا یک دستگاه حاکم سیاسی سرنگون شود و درنتیجه، از سوی جنبشی مردمی، به شکلی نامنظم، خارج از قاعده‌ی قانون اساسی و/ یا [به‌شکلی] خشونت‌آمیز تغییر شکل داده شود. این تعریف فرض را بر این می‌گیرد که انقلاب‌ها ­دست‌کم آنهایی که شایسته‌ی نام انقلاب هستند­ لزوماً مستلزم بسیج شمار زیادی از مردم علیه دولت هستند. این یک تغییر چشمگیر در کنترل و سازماندهی قدرت دولت است(گودوین، 2001: 11-9).
کوتاه سخن اینکه، انقلاب سیاسی، تصاحب قدرت دولتی از جانب مردم در سایه‌ی اقدام مستقیم است.

بریده‌ای از کتاب

در باب انقلاب‌ها: سیاست سرکش در جهان معاصر
جمعی از نویسندگان
ترجمه‌ی آرش موسوی
کتابستان برخط چاپ اول ۱۴۰۳

لینک کتاب


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
On revolutions demo.pdf
455.2 KB
بخشی از کتاب در باب انقلاب‌ها: سیاست سرکش در جهان معاصر
🆔 @BarkhatBook
📕 انقلاب را زیستن
نویسنده: آصف بیات
مترجم: شیرین کریمی
انتشارات بیدگل، چاپ اول 1403
342 صفحه، پالتویی، شومیز
قیمت: 348.000 274000 تومان


آصف بیات، از پژوهشگران پیشگام مطالعات خاورمیانه چشم‌اندازی جدید از بهار عربی و معنای انقلاب پیش رویمان می‌گذارد. از منظر سیاست انقلابی بهار عربی شاید تلاشی بی‌ثمر به نظر برسد. در تونس، نقطۀ شروع موج اعتراضات، و در مصر و کشورهای حوزۀ خلیج فارس تغییر رژیم هرگز به‌تمامی صورت نگرفت. بااین‌حال بهار عربی اگر در برهم زدن ساختارهای حاکم ناکام مانده باشد، در مزارع، کارخانه‌ها، بازارها، مدارس و البته در قلمرو خانواده جنبشی تحول‌آفرین بوده است.
او با درهم‌آمیختن پژوهش عملی، مصاحبه‌های میدانی و نظریۀ اجتماعی در قالبی روشن و یکپارچه نشان می‌دهد فعالیت‌های انقلابی در مصر و تونس زندگی روزمره را از اساس دگرگون کرده است. زنان، جوانان، تهی‌دستان و گروه‌های اجتماعی در حاشیه با حرکت در جهت برابری و آزادی به بهار عربی اعتبار بخشیدند. به‌علاوه، بهار عربی کارگران را هم توانمندتر ساخته: طی سال‌های اعتراض فقط در مصر بیش از هفتصد هزار کشاورز توانستند اتحادیه تشکیل دهند. فعالیت‌ها و جنبش‌های کارگری برای طیف وسیعی از مردم رفاه مادی و پیشرفت‌های ملموسی به ارمغان آورد و هنجارهای فرهنگی و سیاسی جدیدی ایجاد کرد که نیروهای ارتجاعی دیگر نمی‌توانند به‌راحتی آن را نادیده بگیرند و اگر خواهان نابودی‌اش هستند، باید بیش از اینها هزینه دهند.
به تعبیر بیات بهار عربی الگویی است از یک جنبش «اصلاحی-انقلابی»، یعنی انقلابی که به‌جای تغییر بنیادی منجر به اصلاحات می‌شود. انقلاب را زیستن پژوهشی جامع و مفصل و فراخوانی موثر است.

انقلاب‌ها برای مردم عادیِ درون میدان، از لحاظ زندگی روزمره چه معنایی داشتند؟ انقلاب‌ها چگونه به اجتماعات، مدارس و عرصه‌های خصوصی سرایت کردند؟ و چگونه بر آگاهی عمومی، روابط سلسله‌مراتبی و هنجارها تأثیر گذاشتنذ؟ چه اتفاقی برای «مسئلۀ اجتماعیِ» فقر و نابرابری افتاد؟ چگونه جایگاه گروه‌های فرودست را در رویدادهای انقلابی به‌لحاظ نظری شرح دهیم؟ و در پایان، چگونه می‌توانیم میان زندگی روزمره و انقلاب پیوندی تحلیلی برقرار سازیم؟ در کتاب «انقلاب را زیستن»، آصف بیات از منظری اساساً متفاوت و با رویکردی خُرد به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد. او بر روزمرگی‌های بهار عربی متمرکز می‌شود، جنبۀ اجتماعی انقلاب‌ها را برجسته می‌کند و به ذهنیت‌ها، کردوکارها و سیاست‌های همگانی در سطح عامۀ مردم می‌نگرد.

بیات با درهم‌آمیختن پژوهش عملی، مصاحبه‌های میدانی و نظریۀ اجتماعی در قالبی روشن و یکپارچه نشان می‌دهد فعالیت‌های انقلابی در مصر و تونس زندگی روزمره را از اساس دگرگون کرده است. زنان، جوانان، تهی‌دستان و گروه‌های اجتماعیِ در حاشیه با حرکت در جهت برابری و آزادی به بهار عربی اعتبار بخشیدند.

سفارش از برخط بوک

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
ناگفته پیداست که همه‌ی جنگ‌ها، به‌ویژه برای قربانیان بی‌پناه، فاجعه‌بار هستند، ولی جنگ‌های مدرن، در پرتو توسعه‌ی فناوری تسلیحات نظامی، ویران‌کننده‌تر و دهشتناک‌تر شده‌اند. غیرنظامیان غیرمسلح قربانیان اصلی جنگ‌های مدرن هستند. به سخنی دقیق‌تر، تلفات اصلی جنگ‌های مدرن نه پیکارجویان، بلکه زنان و کودکان هستند. بسان آنچه در یورش به اوکراین روی داد، شمار زیادی از زنان، اغلب به‌مثابه یک نسل‌کشی فرهنگی، به هوای از بین بردن میراث بیولوژیکی یک اقلیت قومی، مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. تجاوز سیستماتیک به زنان و کشتن شوهران‌شان در اوکراین، ابزاری با هدف تضعیف روحیه‌ی یک جامعه و سست کردن خواست ایستادگی است. اردوگاه‌های تجاوز جنسی و تجاوزهای دسته‌جمعی در بوسنی و تیمور شرقی یک راهبرد عمدی برای نابودی اجتماعی و فرهنگی بود. در جنگ مدرن «تجاوز یک اقتصاد جنگی است» چراکه ارزان‌تر و کارسازتر از آوار بمب بر سر یک جامعه است.

از کتاب:
جامعه‌شناسی فاجعه: نظریه‌ای در باب فاجعه
نویسنده: برایان ترنر
مترجم: آرش موسوی
کتابستان برخط

لینک کتاب


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
catastrophe demo.pdf
901.7 KB
بخشی از کتاب جامعه‌شناسی فاجعه: نظریه‌ای در باب فاجعه
اثر برایان ترنر
🆔 @BarkhatBook
بریده‌ای از کتاب

📕گذشته‌ی یک توهم: جُستاری درباب اندیشه‌ی کمونیسم در قرن بیستم
✍️فرانسوا فوره
🖊کتابستان برخط

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
سرگذشت تنهایی
نشر بیدگل
چاپ چهارم 1403
فی باوند آلبرتی
اکرم رضایی بایندر
قیمت: 320.000
(۲۵٪تخفیف): 240.000 تومان


با وجود ترس از همه‌گیری تنهایی در قرن بیست‌ویکم، به‌ندرت نگاهی دقیق به تاریخچۀ این احساس داشته‌ایم. «سرگذشت تنهایی» روایتی است تازه از تنهایی به‌عنوان تجربه و بیانی احساسی و البته بدن‌مند. فی باوند آلبرتی، تاریخ‌دان احساسات، در این کتاب به سراغ نامه‌ها، یادداشت‌های روزانه، رساله‌های فلسفی، آثار ادبی، مباحثات سیاسی و پژوهش‌های پزشکی از قرن هجدهم تا به امروز می‌رود و نشان می‌دهد که تنهایی پدیده‌ای عام و غیرتاریخی نیست. تنهایی احساسی است مدرن که تا پیش از قرن هجدهم در زبان انگلیسی واژه‌ای برای بیان آن وجود نداشت. اما با وجود این تاریخچۀ منحصربه‌فرد، تنهایی وضعیت عاطفی پیچیده‌ای است تابع موقعیت اجتماعی-اقتصادی، جنسیت، قومیت و البته تجربه که طیفی گسترده از دیگر احساسات مانند ترس، خشم و اندوه نیز قرین آن‌اند. ولی تنهایی همیشه هم چیز بدی نیست...

سفارش از برخط بوک


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
افسانۀ فردگرایی
پیتر ال. کالرو
هادی جلیلی
نشربیدگل چاپ پنجم 1403
قیمت: 374.000 تومان
(۲۵٪)تخفیف: 281250 ت

کتاب «افسانۀ فردگرایی» رابطۀ میان فرد و جامعه را می‌کاود. در حقیقت، از نظر جامعه‌شناسان فرد و جامعه دو روی یک سکه‌اند و نمی‌توان آنها را از هم جدا کرد. این بدان معناست که، برای مثال، والدین، خواهران و برادران، همکاران، دوستان و هم‌کلاسی‌های ما نه‌تنها افراد اثرگذار و مهمی هستند، بلکه در حقیقت بخشی از هویت ما هم به حساب می‌آیند. این درهم‌ریختگیِ امر فردی و امر اجتماعی در مورد گروه‌ها و نهادهای بزرگ‌تر از قبیل کلیساها، کسب‌وکارها، مدرسه‌ها، محله‌ها و حتی ملت‌دولت‌ها هم صادق است. به‌عبارت‌دیگر، هویت فردی ما، خود، ساختۀ اجتماع است و پیوسته به‌وسیلۀ مناسبات اجتماعی کوچک و بزرگ تداوم می‌یابد.

سفارش از برخط بوک


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
📘 تکنوفئودالیسم، آنچه سرمایه‌داری را نابود کرد
نویسنده: یانیس واروفاکیس
مترجم: سیامک کفاشی
نشربیدگل ، چاپ اول 1403
قیمت: 320.000
(25%) 240.000 ت


فرضیۀ من این است که سرمایه‌داری مرده؛ یعنی آن‌قدر پویا نیست که بتواند اقتصاد را اداره کند. نقشش با چیزی اساساً متفاوت جایگزین شده است، چیزی که من تکنوفئودالیسم می‌نامم. در بطن فرضیۀ من استعاره‌ای وجود دارد که شاید در ابتدا گیج‌کننده به نظر برسد، اما امیدوارم بتوانم نشان دهم که کاملاً معقول و منطقی است: آنچه سرمایه‌داری را کشته خود سرمایه است. نه سرمایه‌ای که ما از سرآغاز عصر صنعتی می‌شناسیم بلکه شکلی جدید از سرمایه، گونه‌ای جهش‌یافته از آن که طی دو دهۀ اخیر سربرآورده و آن‌قدر از نیای خود قدرتمندتر است که مثل ویروسی احمق و ذوق‌زده میزبانش را به کشتن داده. علت این اتفاق چه بود؟ دو تحول اساسی: اول خصوصی‌سازی اینترنت توسط شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا و چین. دوم واکنش حکومت‌ها و بانک‌های مرکزی کشورهای غربی به بحران بزرگ مالی سال ۲۰۰۸.
موضوع کتاب تکنوفئودالیسم چیزی است که پیشاپیش برای سرمایه‌داری و در نتیجه برای ما اتفاق افتاده است، آن هم به‌واسطۀ ابزارهای دارای نمایشگر و متصل به اَبر که همه ازشان استفاده می‌کنیم...

سفارش از برخط بوک


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
📖انقلاب ایران
📌ریشه‌ها


برای درک ریشه‌های بینااجتماعی انقلاب ایران، ابتدا باید روابط بین‌المللی ایران را در دهه‌های منتهی به انقلاب، واکاوی کنیم. مهم‌ترین آن‌ها، ارتباط نزدیک این کشور با آمریکا بود. پیش از جنگ جهانی دوم، هرچند ایران از نظر تاریخی، هرگز به‌طور رسمی مستعمره‌ی بریتانیا نبود؛ اما تحت سلطه‌ی بریتانیا و روسیه/ اتحاد جماهیر شوروی قرار داشت. پس از جنگ، حاکم جوان کشور، محمدرضا پهلوی (از اینجا به بعد «شاه»)، نگران بود که مبادا از ناحیه‌ی دشمنان داخلی‌اش ساقط شود. بنابراین، او از ایالات متحده دعوت کرد تا نقشی تعیین‌کننده در کشور برعهده بگیرد. ایالات متحده این نقش را تا زمان برکناری شاه در اوایل سال 1979 برعهده داشت. در اوایل دهه‌ی 1970، ایران در کنار برزیل، اندونزی و آفریقای جنوبی یکی از مهم‌ترین متحدان ایالات متحده در میان کشورهای موسوم به «جهان سوم» به شمار می‌رفت؛ افزون‌براین، ایران بزرگ‌ترین خریدار تسلیحات آمریکا بود. در سال 1977، دستگاه حاکم بیش از نیمی از تسلیحات خارجی ایالات متحده را خریده بود. اهمیت ژئواستراتژیک ایران به دلیل مرز مشترک با اتحاد جماهیر شوروی، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه، از چشم واشنگتن پنهان نمانده بود. باتوجه به منطقه‌ای که شاه در آن فعالیت می‌کرد، وجهه‌ی ضدکمونیستی و غرب‌گرای او، جای کار زیادی داشت. ...


بااین‌حال، مخالفت صرفاً یک امر داخلی نبود. باتوجه به روابط گرم بین ایالات متحده و ایران، در دهه‌های 1950 و 1960، دانشجویان ایرانی بیشتر از دانشجویان سایر کشورها، به آمریکا هجوم آوردند. این جوانان ایرانی زمانی که در خوابگاه‌های نسبتاً امن دانشگاه‌های آمریکا مستقر شدند، از فاصله‌ی موجود تا تهران برای بسیج علیه دولت خود، کمال استفاده را بردند.

بریده‌هایی از کتاب

در باب انقلاب‌ها: سیاست سرکش در جهان معاصر
جمعی از نویسندگان
ترجمه‌ی آرش موسوی
کتابستان برخط
چاپ اول ۱۴۰۳

لینک کتاب

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
#چاپ_دوم منتشر شد:

تکنیک و کاربست روانکاوی

نویسنده: رالف گرینسون
مترجم: دکتر داود حسینی
کتابستان برخط
چاپ دوم 1403
520ص
قیمت: 450.000 360.000 ت


این اثر نظام‌مند و جامع که به نثری روان و روشن نوشته شده، اساساً به مبانی تکنیک روانکاوی اختصاص یافته: انتقال و مقاومت. گرینسون روانکاو خبره و مطرح امریکایی با ورود به مقوله‌ی تکنیک روانکاوی با چارچوب‌‌های نظری کلاسیک، مباحث و رویه‌های مقبول سنتی را به‌شیوه‌ای بدیع ارائه می‌کند.

در کتاب حاضر، گرینسون تلاش کرده تصویری روشن از فرایندهای اصلی اتاق روانکاوی (همچون انتقال، مقاومت، تحلیل و تفسیر و ...) ارائه کند؛ اما درعین‌حال می‌کوشد این روشن‌سازی را به عینی‌سازی آلوده نکند؛ او تأکید می‌کند نباید منحصربه‌فرد بودن افراد و دلالت‌های چندگانه در یک موضوع را از یاد برد.

این کتاب می‌تواند پیش‌مفهومی از واقعیت وسیع فرایند روانکاوی ارائه کند، اما رخ دادن مفهوم روانکاوی نیازمند صبر، تعهد و دنبال کردن روندهای روانکاوی همچون تحلیل شدن تحلیل‌گر، بهره‌مند شدن از نظرات و تجربیات متخصصان، مطالعات گسترده و آشنایی با ایده‌های سایر متفکرین است.

سفارش از برخط بوک


🆔 @BarkhatBook
تمامی کتاب‌های انتشارات کتابستان برخط تا 20% تخفیف و ارسال رایگان فقط از برخط بوک:

🔸 مشاهده لیست کتاب‌ها


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
نقطه‌های آغاز در ادبیات روشن‌فکری ایران
حسن خوش‌چشم‌ آرانی؛ سید حسن فاضلی
نشر چاپخش
چاپ اول، 1403
335 ص
420.000 331000 تومان

ادبیات مضاف مفهومِ مغفولِ جامعه علمی ایران بوده و نبود نظریه‌پردازی ملی و میهنی در مباحث توسعه سیاسی و اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به ادبیات مضاف است. در این کتاب برآنیم با طرح موضوعی از ادبیات مضاف، خوانندگان ارجمند را توجه دهیم که برای برون‌رفت از کاستی‌های نوشتاری درخصوص مباحث توسعه، شایسته است که ادبیات مضاف در ایران گسترش یابد. ادبیات مضاف بن‌مایه فلسفه مضاف است، که پیشتر در ایران مطرح شده. نویسندگان این اثر باور دارند ادبیات فارسی ایران از گذشته تا به حال مروج سنت بوده و ملاحظات سنتی، مسیر توسعه سیاسی و اجتماعی را ناهموار می‌کند و یگانه بحران مؤثر ایران، بحران سنت، مدرنیته است که با گسترش ادبیات مضاف می‌توان مفاهیم و مصطلحات مروج سنت را که ضرورتی ندارند زدود. امید داریم که خوانندگان این کتاب، دیدگاه نوینی به مباحث توسعه در همه ابعاد و انواع آن پیدا کنند.



سفارش از برخط بوک


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
📖 آیا مدرنیته به‌ناگزیر بذرهای نابودی‌اش را در دل خود کاشته است؟ نظریه‌ی فاجعه نظریه‌ای درباره‌ی سرشت مدرنیته است، چراکه دیدگاه جامعه‌شناختی حاکی از این است که مدرنیزاسیون شرایطی را تشدید می‌کند که راه را برای فاجعه هموار می‌سازد. پیشرفت در فناوری، ازجمله انرژی هسته‌ای، می‌تواند مقیاس حوادث منجر به فاجعه را گسترش دهد. روشنفکران تمام گرایشات سیاسی، از منتقدان مدرنیته حمایت می‌کنند؛ خاصه افرادی که نسبت به پیامدهای ناخواسته‌ی پیشرفت علمی خرده گرفته‌اند.

مارتین هایدگر (1977) که دیدگاهی محافظه‌کارانه در باب خطرات فناوری را در کتاب خود تحت عنوان پرسشی در مورد فناوری اتخاذ کرده، نقش بسزایی در واشناسی فناوری مدرن به عنوان تهدیدی برای موجودیت بشر ایفا کرده است. من در اینجا روی هایدگر تمرکز می‌کنم، چراکه حس از خود بیگانگی او در مدرنیته در بین نسل کاملی از روشنفکران غربی مشترک بود و شمار زیادی از آن‌ها بر این مطالعه در باب فاجعه تأثیر گذاشته‌اند. هایدگر برای این نوشتار مهم است، هم از این رو که سرشت دردسرساز فناوری بن مایه‌ای است که در دل روایت من از خاستگاه‌ها و پیامدهای مدرنیزاسیون جریان دارد. مشکلی که به‌اختصار توضیح داده شد، این است که آیا فناوری عامل انبوهی از مشکلات پیش روی جوامع مدرن است یا تنها راه‌حل ما برای مشکلات پرشماری است که دنیای فاجعه‌بار ما با آن دست و پنجه نرم می‌کند؛ یا چه‌بسا در واقع هم سرچشمه و هم چاره‌ی کار به شمار آید. به‌عنوان نمونه‌ای ساده، خودروهای بنزینی باعث آلودگی هوا، ازدحام شهری و تخریب محیط‌زیست شده‌اند. با این همه، چه‌بسا وسایل نقلیه‌ای که از سوی ایلان ماسک و با پیشگامی شرکت تسلا ، طراحی‌شده و توسط موتورهای الکتریکی راهبری می‌شوند، تنها برخی از خطرات، اما نه همه را کاهش می‌دهند....


#بریده_ای‌_از_کتاب
جامعه‌شناسی فاجعه: نظریه‌ای در باب فاجعه
اثر برایان ترنر
ترجمه‌ی آرش موسوی
کتابستان برخط
چاپ اول 1403

لینک کتاب (با ارسال رایگان)


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
2024/05/22 07:24:54
Back to Top
HTML Embed Code: